Subota, 19. Januar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Grad Tuzla i Vlada TK podržali organizaciju rukometne utakmice BiH-Švicarska sa 40.000 KM

Igrači i Stručni štab rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine kao svojevrsnu zahvalnost na ostvarenoj veličanstvenoj pobjedi u Švicarskoj, u Tuzli će pored fantastične podrške imati podrški u struktura vlasti gradske i kantonalne.  

– Zahvaljujemo svima koji su pomogli organizaciju utakmice u St. Gallenu u Švicarskoj i organizaciju utakmice u Tuzli. Grad Tuzla je pomogao organizaciju utakmice u Tuzli, u iznosu od 25.000,00 KM i drago nam je da je podršku pružila Vlada TK i drugi sponzori. Poznavajući naše navijače, u subotu očekujemo prepun Mejdan, vrhunsku atmosferu i sjajnu podršku, koja će dati vjetar u leđa našim reprezentativcima i dovesti ih do pobjede, navode iz uprave Grada Tuzla.

– U skladu sa svojim opredjeljenjem da pruža podršku svim reprezentativnim selekcijama koje svoje utakmice igraju na području našeg kantona Vlada je danas odobrila 15.000,00 KM Rukometnom savezu Tuzlanskog kantona. Ovaj iznos je finansijska podrška u organizaciji rukometne utakmice, kvalifikacija za svjetsko prvenstvo, između reprezentacije Bosne i Hercegovine i reprezentacije Švicarske, koja će se odigrati 13.01.2018. godine u SKPC „Mejdan” u Tuzli, navodi se iz Vlade TK. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,