Četvrtak, 24. Maj 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Adnan Hamidović Frenkie u “Pitalici”: Političarima u BiH bih poručio da ne jedu go*na! (VIDEO)

Nakon Amela Tuke i Enesa Latifagića u trećoj “Pitalici” posjetiteljima portala Tuzlanski.ba donosimo odgovore na zanimljiva pitanja popularnog bh. repera Adnana Hamidovića Frenkija.

Na prijedlog Frenkija “Pitalicu” smo snimili na nekada najpoluparnijem mjestu za izlazak mladih u Tuzli, na Jali.

Frenkie je tokom svoje muzičke karijere uspio izdati šest studijskih albuma i trenutno je u ulozi sudije angažovan na projektu “Red Bull RapLika”, takmičenju koje je namijenjeno za mlade i talentovane osobe koje imaju želju da se bave hip-hop muzikom.

Najbolja i najslušanija stvar je Hajmo ih rušit koja je često bila na prvim pozicijama radio top lista. Za tu pjesmu je Frenkie dobio Davorina za najbolju vokalnu saradnju. Pored Davorina, Frenkie je osvojio Zlatnu Kooglu za najboljeg ovog izvođača 2005.

Znamo da se rimama na bini Frenkie se odlično snalazi, a kako se snašao sa odgovorima na našu “Pitalicu” pogledajte u video prilogu…

Frenkie za posjetitelje portala Tuzlanski.ba, otkriva koja mu je najdraža igra iz djetinstva, omiljeni crtani lik, šta mora uvijek imati u frižideru, bez čega nikada ne izlazi iz kuće, za čim je požalio, šta bi uradio da može vladati svijetom, zbog čega se u životu pokajao, kako sebe vidi za 15. godina, i još mnoštvo drugih odgovora na ostala pitanja među kojima je u jednom na sebi svojstven način poslao i poruku našim političarima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje